Wandelcoaching

In de gesprekken werken we aan jouw vraagstelling. De natuur gebruiken we als een bron van wijsheid, kracht en creativiteit. Door gelijktijdig te lopen en te praten worden hoofd en lijf met elkaar verbonden, waardoor ons denken en gevoel op elkaar afgestemd raken. Het resultaat: heldere inzichten, meer energie en ontspanning. 

We kunnen wandelen in het Amsterdams Waterleidinggebied, het strand tussen Noordwijk en Zandvoort, of een gebied dat we samen uitkiezen. Onderstaand drie wandelvormen die in onderling overleg op maat gemaakt kunnen worden.

Ontdekkingstocht

Dit is een korte coachingswandeling van 2 uur. Na aanmelding maken we een afspraak voor een datum en tijd om het Amsterdams Waterleidinggebied in te gaan. Daar gaan we op ontdekkingstocht naar jouw vraagstellingen, of voor het opdoen van nieuwe energie en inzichten. 

Kosten: € 200,-

Zoektocht

Dit is een intensieve coachingswandeling van 4 uur. Na aanmelding volgt een korte uitleg via email of telefonisch en plannen we een datum en locatie waarop we op zoektocht gaan. Tijdens de lunch evalueren we en bezien wat de zoektocht ons gebracht heeft en welke gebieden nog onbetreden zijn. Je ontvangt nadien een kort verslag met handreikingen voor de resultaten die je wilt behalen. 

Kosten: € 475,-

Pelgrimstocht

Dit is een reeks van coachingswandelingen waarin we met een groep onderweg gaan. Afhankelijk van de grootte van de groep gaan we met meerdere coaches op pad. We begeleiden de deelnemers naar hun ‘ware natuur’. Als de deelnemers collega’s zijn kan ook de natuur van de organisatie of de samenwerking onderzocht worden. Vervolgens wordt onder begeleiding stappen gezet in de richting van het gewenst doel. De pelgrimstocht brengt ons langs diverse plekken waarbij de reis zeker zo belangrijk is. 

Kosten: op aanvraag.

Thema’s bij wandelcoaching kunnen zijn:

  1. Ontdekken van je levensdoelen, passies en talenten
  2. Verwerken van verlies (relatie, overlijden, baan)
  3. Verbetering van relaties in privé en werk
  4. Stressmanagement, re-integratie en herstel
  5. Opdoen van inspiratie en creativiteit
  6. Verbetering van eigen kwaliteiten

Wandeltocht in de Amsterdamse Waterleidingduinen

Onder de titel 'Dwalen door de Amsterdamse Waterleidingduinen' en 'Alleen op de wereld in De Zilk' kopte het natuurmagazine een wandelroute in de AWD. De uitgestippelde route is ruim 17 km. In dit gebied zijn natuurlijk ook kortere route te lopen. 

INTRODUCTIETEKST
Rond de grens van Noord- en Zuid-Holland en snuffelend aan de Noordzee liggen de Amsterdamse Waterleidingduinen. In het zuiden, in De Zilk, kun je nog urenlang in je eentje ronddolen en word je overladen met cadeautjes als intense stilte, mooie vergezichten en winterse pareltjes in het mos.

Voor meer informatie Lees meer