Ervaringen met Rouwverwerking en Verliesverwerking

Marjolein, Haarlem

Na twee opeenvolgende “life changing” gebeurtenissen, wist ik niet hoe en waar ik moest beginnen om verder te gaan. 

Rob heeft door zijn directe en duidelijke aanpak mij zeer goed op weg geholpen en mij door deze radeloze en verwarrende periode heen geloosd. Ik heb nu genoeg inzicht en vertrouwen om met moeilijke periodes om te gaan, als die er zijn. En daarnaast mijn leven zo in te richten dat ik er weer van kan genieten. Dat had ik nooit bereikt zonder de hulp van Rob! Heel veel dank daarvoor.

Groetjes en nogmaals heel veel dank voor je onmisbare hulp!

 

Kees, De Zilk

Mijn ervaring met jou was heel fijn. Na het overlijden van mijn vrouw wist ik niet hoe dat te verwerken. Je bent een man die zijn vak verstaat en een mens waar je je verhaal kwijt kan. Ik heb alles een plek kunnen geven en ervaar dat ik het zelf weer kan.
 
Nogmaals bedankt!
 
 
Kiki, Nieuw-Vennep

Ik wilde graag een stukje schrijven om mijn ervaring en waardering te delen. Alleen is voor mij bij Rob komen zoveel meer dan een paar woorden. De eerste dingen waar ik aan moet denken als ik denk aan mijn gesprekken bij Rob zijn blind vertrouwen, warmte, veilig,

Rob is de eerste psycholoog waar ik kom die dwars door me heen kijkt, diep in mij. Bij Rob kan ik geen masker opzetten en zeggen dat het goed gaat. Rob leest mij en ZIET mij. Rob is veel meer dan alle psychologen waar ik tot nu toe geweest ben.

Sinds 22 April 2020 kom ik om de 2 weken bij Rob. Rob geeft mij de kracht, de energie en de durf om aan de slag te gaan met dingen uit het verleden waardoor ik zoveel meer ruimte heb voor positieve gevoelens in mijn lichaam. Maar ook meer energie in het dagelijks leven om dingen te ondernemen en te genieten. 

Ik heb sinds ik 15 ben ongeveer 1 keer per 3 maanden last van epileptisch lijkende aanvallen waarna ik tijdelijk verlamd ben aan mijn benen. Ze noemen het FNS (Functioneel Neurologisch Syndroom, vroeger heette dit een Conversiestoornis). Ik heb al die tijd gedacht dat dit bij mij hoorde en mijn leven was. Nu, 21 juli 2021 ben ik precies 1 jaar aanval vrij!! Ik heb eerst het verlies genomen van dat ik geen 'normaal' leven zou hebben. Nu blijkt dat dit wel mogelijk is en pak ik het verlies van de verloren jaren. Maar nu is er wel een toekomst die ik prettig vind.