Tarieven

JIJ staat voorop in de therapie. Vrijheid in de begeleiding en kwaliteit zijn voor mij daarin belangrijk. Daarom mijn keuze om niet BIG-geregistreerd te zijn. Veel verzekeraars geven wel vergoedingen vanuit het aanvullende pakket. De tarieven voor hypnotherapie en psychotherapie zijn:

Type behandeling

Tarief

1.  Intake van twee uur  

€ 106,50

2.  Consult van een uur

€ 106,50

3.  Studententarief van een uur

€ 85,00

4.  Telefonisch consult 15 min

€ 37,50

 

 

Meestal worden sessies van een uur gepland. De frequentie bespreken we samen. In het begin is dit vaak wekelijks en daarna verandert de frequentie. Bij een huisbezoek wordt de reistijd in het tarief doorberekend. Bij voorkeur graag betaling via de bank. Na afloop van een sessie wordt de rekening als PDF naar je opgestuurd. De tarieven van hypnotherapie en psychotherapie zijn vrijgesteld van BTW. 

 

Tarieven relatietherapie en gezinstherapie

De relatietherapie en gezinstherapie is met meerdere personen. De intake duurt twee uren en de vervolgsessies anderhalf tot twee uren. De rekening wordt gesplitst over het aantal personen dat aanwezig is bij de sessie. 

Type behandeling

Tarief

1.  Intake van twee uur  

€ 275,00

2.  Uurtarief therapie

€ 137,50

 

 

 

Tarieven coaching

De investering voor coaching is afhankelijk van de soort coaching, de duur en de frequentie. Neem hiervoor daarom contact op om jouw wensen te bespreken. Veel organisaties zijn bereid de coaching te betalen, of een bijdrage te leveren. 

 

Vergoedingen van de verzekeraars

Diverse zorgverzekeraars vergoeden deels de hypnotherapie in het aanvullende pakket. De dekking verschilt per verzekeraar en verandert ook regelmatig. Het is verstandig om je verzekeringspolis hierop na te kijken, of contact op te nemen met de ziektekostenverzekeraar. Via onderstaande link treft u een overzicht aan van de vergoedingen door de diverse zorgverzekeraars van hypnotherapie. Let u hierbij goed op de gestelde voorwaarden.

Bekijk het vergoedingenoverzicht 

 

Verhinderd of verzetten

Wanneer je verhinderd bent, of de afspraak wilt verzetten, verzoek ik je dat zo spoedig mogelijk door te geven. Indien je wegblijft zonder berichtgeving, of afzegt binnen twee werkdagen voor de afspraak, dan wordt de sessie in rekening gebracht.

 

Verandering tarieven

Elk jaar worden kunnen de tarieven worden gewijzigd. Zo veel als mogelijk wordt aangesloten bij de loonindexcijfers van het CBS voor zorgpersoneel. Bij buitengewone omstandigheden, zoals een hoge inflatie of uitzonderlijke verhoging van energielasten, kan ook tussentijds het tarief worden verhoogd. Op 1 januari 2024 worden de prijzen aangepast met 6,5%.