Stress en Burnout

Burnout Stress Overspannen

Een beetje spanning is nuttig, maar wanneer de spanning niet verdwijnt, wordt het ongezond. Veel mensen hebben last van stress, overspannenheid en burnout. Deze klachten zijn heel goed te behandelen.

Lees meer: Stress en Burnout

Bore-out

Boreout

Je verveelt je rot, je bent moe en ongeconcentreerd. Verveling op je werk kan leiden tot stress, frustratie en depressieve klachten. Tijd voor meer voldoening? Tijd voor actie!

Lees meer: Bore-out

SOLK

SOLK

Heb je lichamelijke klachten die niet goed te verklaren zijn? Somatoforme Onverklaarbare Lichamelijke Klachten (SOLK) zijn echte klachten die medisch niet verklaard kunnen worden.

Lees meer: SOLK

Trauma

Trauma

Trauma kan ontstaan na een heftige gebeurtenis, of langdurige nare situatie. Schiet jij soms in de vecht, vlucht of bevriesreactie? Je kan het aanpakken!

Lees meer: Trauma

Angst

Angst

Als angst meer is dan de goede raadgever en je leven belemmert, dan ontneemt de angst je levensenergie. Daar is wat aan te doen. 

Lees meer: Angst

Paniek

Paniek

Paniek doet je duizelen. Je voelt de aanval opkomen. En wat je ook doet, je krijgt er geen vat op. Het duizelt, je zweet, het voelt niet meer als jouw lijf. 

Lees meer: Paniek

Migraine

Migraine

Migraine. Het liefst begraaf je jezelf en wil geen prikkels aan je hoofd. Doorgaan is geen optie. Dat maakt het erger. Gelukkig is naast medicatie meer te doen.

Lees meer: Migraine

Relatieproblemen

Gezin Relatietherapie

Problemen in de relatie en gezin hebben we allemaal wel eens. Is sprake van een negatieve spiraal, zijn verwachtingen anders, communiceren jullie niet productief dan is het tijd voor actie.

Lees meer: Relatieproblemen

Rouwverwerking

Rouwverwerking En Verliesverwerking

Rouwverwerking en verliesverwerking bij overlijden, scheiden, lichamelijk gemis of verandering van werk. Ieder beleeft dit op zijn en haar manier. 

Lees meer: Rouwverwerking

Zingeving

Zingeving

Is dit de partner, het werk, het leven dat ik wil? Zingevingsvragen. Dergelijke vragen komen ook bij de overgang, midlife en pensioen. Levensfase vraagstukken.

Lees meer: Zingeving

Omgaan met narcisten

Narcist

Zeer charmant, altijd reuring, intrigerend maar uiteindelijk doodvermoeiend en op je tellen passen. Omgaan met borderliners en narcisten is bijzonder. Het effect op jou kan groot zijn! 

Lees meer: Omgaan met narcisten

Begeleiding bij kanker

Kanker Begeleiding

Dat is schrikken, kanker! Heftig voor degene die kanker heeft, maar ook voor de dierbaren. Voor beiden is hulp voorhanden. 

Lees meer: Begeleiding bij kanker

Preventie

Preventie

Preventie. Deze tekst komt binnenkort.

Lees meer: Preventie

Tijdens coronatijd open met inachtneming van de voorschriften. Neem direct contact op
Toggle Bar