Tarieven van de therapie

Tarief

JIJ staat voorop in de therapie. Vrijheid in de begeleiding en kwaliteit zijn voor mij daarin belangrijk. Daarom mijn keuze om niet BIG-geregisteerd te zijn. Veel verzekeraars vergoeden wel vanuit het aanvullende pakket. 

Type behandeling Tarief
1.  Intake van twee uur   € 97,50
2.  Consult van een uur € 97,50
3.  Studententarief van een uur € 78,50
4.  Telefonisch consult 15 min € 30.00
   

Meestal worden sessies van een uur gepland.  De frequentie bespreken we samen. In het begin is dit vaak weekelijks en daarna verandert de frequentie. Bij een huisbezoek wordt de reistijd in het tarief doorberekend. Bij voorkeur graag betaling via de bank. Na afloop van een sessie wordt de rekening als PDF naar je opgestuurd. 

Je kunt een gemaakte afspraak tot 48 uur voor aanvang van het consult kosteloos wijzigen of annuleren. Annuleer of wijzig je een afspraak binnen 48 uur voor aanvang, dan worden de kosten daarvan in rekening gebracht.

Tarieven coaching

De investering voor coaching is afhankelijk van de soort coaching, de duur en de frequentie. Neem hiervoor daarom contact op om jouw wensen te bespreken. Veel organisaties zijn bereid de coaching te betalen of een bijdrage te leveren. 

Vergoedingen van de verzekeraars

Diverse zorgverzekeraars vergoeden de therapie. De dekking verschilt per verzekeraar en verandert ook regelmatig. Het is verstandig om je verzekeringspolis hierop na te kijken, of contact op te nemen met de ziektekostenverzekeraar. Via onderstaande link treft u een actueel overzicht aan van de vergoedingen door de diverse zorgverzekeraars van hypnotherapie. Let u hierbij goed op de gestelde voorwaarden.

Bekijk het vergoedingenoverzicht 

Verhinderd of verzetten

Wanneer je verhinderd bent, of de afspraak wilt verzetten, verzoek ik je dat zo spoedig mogelijk door te geven. Indien je wegblijft zonder berichtgeving, of afzegt binnen 48 uur voor de afspraak, dan wordt de sessie in rekening gebracht.