Workshops zijn een interactieve manier om zelf te ervaren en beleven. De workshop bieden de mogelijkheid om te werken aan onderwerpen als inspirerend leiderschap, strategie voor de komende periode, effectief communiceren, persoonlijke effectiviteit, samenwerken als team, en ga zo maar door.

Even uit de werkomgeving schept een ander klimaat. Soms letterlijk buiten kunnen we met behulp van activiteiten ondersteunen aan de team- en persoonlijke effectiviteit en leiderschapsontwikkeling. Ervaringsgericht leren maakt dat mensen zelf inzicht krijgen in plaats van iets hen verteld wordt. De combinatie van oefeningen, reflectie, terugkoppelen en theorie stimuleert de eigen ontwikkeling. Dat draagt bij aan een duurzame verandering.  

De workshops die wij aanbieden zijn variabel qua inhoud, groepsgrootte en tijdsinvestering. Naast de bestaande workshops die wij al eens verzorgd hebben, ontwikkelen wij ook workshops op maat voor onze klanten. En voor sommige klanten hebben we ook workshops in het buitenland georganiseerd.

 

Tijdens coronatijd open met inachtneming van de voorschriften. Neem direct contact op
Toggle Bar