innerChi   |   psychotherapie, hypnotherapie en coaching

innerChi biedt psychologische zorg in de vorm van analytische therapie, psychotherapie, hypnotherapie en coaching. Ik behandel individuen, stellen en gezinnen in het Nederlands, Auf Deutsch en in English.  

Therapie en coaching zijn beide manieren om aan jezelf te werken. De eerste stap zetten, is soms lastig. Ervaring leert dat nadat je de eerste stap gezet hebt, het eigenlijk heel gewoon is. Sommige mensen willen met een acuut psychisch vraagstuk aan de gang, andere zien coaching en therapie als een vorm van zelfonderhoud. In beide gevallen neem je zelf initiatief om te zorgen dat de kwaliteit van je leven en je eigen mogelijkheden beter worden.

Rob Kelder - psycholoog

Rob Kelder 201

Vanaf 2006 ben ik full time psycholoog, hypnotherapeut en coach in Hillegom. Ik geef diverse vormen van psychotherapie en hypnotherapie. Daarnaast verzorg ik al veel langer coaching voor individuen en bedrijven in heel Nederland. Ik heb een achtergrond op het snijvlak van zorg, dienstverlening en ondernemingen.

Psychotherapie en coaching

Begeleidingsvormen InnerChi

De aard van je vraagstuk en jouw wens van diepgang bepalen de vorm van begeleiding. Dat kan op de praktijk in Hillegom en coaching vindt ook plaats op een klantlocatie of een andere afgesproken plek in Nederland. Begeleidingsvormen zijn; Psychotherapie, Hypnotherapie, Coaching, EMDR, Gezinstherapie en Relatietherapie. 

Werkwijze

Doorverwijzing En Werkwijze1

Samenwerking en een klik is in de begeleiding essentieel. Daarom is de intake zo belangrijk. Verder informatie over het begeleidingstraject, de geheimhouding en de samenwerking met andere disciplines.

Psychische klachten?

Psychologische Klachten

Voor diverse vraagstukken kun je bij me terecht, zoals; Stress, Overspannenheid, Bore-out en Burn-out. En ook bij Paniek, Angst en Migraine. Maar ook bij het verwerken van Zingevings- of Levensfaseklachten, Relatieproblemen of Rouw- en Verliesverwerking. Verder is aandacht voor mensen met kanker en hun dierbaren. 

Klantwaarderingen en reviews

Klantreview

"De gesprekken met Rob zijn door zijn inlevingsvermogen en humor plezierig en effectief. Rob is 'to the point' en legt door vragen de vraagstukken bloot en helpt bij het in kaart brengen. Mijn spanningen zijn weg, ik heb weer contact met mijn gevoel en ben weer in balans!"

Afspraak of informatie?

Contact Met InnerChi

Heb je hulp nodig? Wil je de mogelijkheden bespreken? Of heb je advies nodig? Neem contact op! Een doorverwijzing van een arts of specialist is niet nodig. 

 

Ontheffing avondklok

Vanaf zaterdag 23 januari geldt een avondklok. Voor noodzakelijke activiteiten, zoals therapie, wordt ontheffing verleend. Hiervoor is nodig dat je een Formulier 'Eigen Verklaring Avondklok' van de Rijksoverheid invult en tekent. Formulier