innerChi, praktijk voor Analytische Therapie, Hypnotherapie en Coaching

innerChi biedt psychologische zorg in de vorm van analytische therapie, psychotherapie, hypnotherapie en coaching. Ik behandel individuen, stellen en gezinnen in het Nederlands, Auf Deutsch en in English.  

Therapie en coaching zijn beide manieren om aan jezelf te werken. De eerste stap zetten, is soms lastig. Ervaring leert dat nadat je de eerste stap gezet hebt, het eigenlijk heel gewoon is. Sommige mensen willen met een acuut psychisch vraagstuk aan de gang, andere zien coaching en therapie als een vorm van zelfonderhoud. In beide gevallen neem je zelf initiatief om te zorgen dat de kwaliteit van je leven en je eigen mogelijkheden beter worden.

Door onze ervaringen en belevenissen raken we allemaal wel eens van deze kracht verwijderd. Door coaching en therapie kan dit contact met je innerlijke kracht opnieuw gelegd worden.

Coaching is een vorm van begeleiding die minder diepgaand is dan Analytische Therapie en Hypnotherapie. Zowel bij sport als in het bedrijfsleven is de coach een bekend begrip. De coach begeleidt en ondersteunt de persoon of het team met het doel om de prestatie of het functioneren te verbeteren.Met Analytische Therapie en Hypnotherapie kunnen psychische klachten en zingevings-vraagstukken worden behandeld en aangepakt. Er hoeft dus niet iets ergs aan de hand te zijn om in therapie te gaan. Bij therapie gaan we 'dieper' dan bij coaching waardoor de oorzaak of de bron beter wordt aangepakt.
 
Rob Kelder is Psycholoog, Coach, JI Dieptepsycholoog en Hypnotherapeut. Daarnaast heeft Rob een ruime ervaring in zowel de psychologische zorg als het bedrijfsleven. Therapie wordt met name verzorgd in Hillegom, Lisse, Nieuw Vennep, Heemstede en de Bollenstreek. Coaching vindt plaats in heel Nederland.

 

Soorten therapie   Soorten coaching
De vorm van de therapie hangt af van jouw vraagstuk, wat er is gebeurt en wat bij jou werkt.    Coaching wordt verzorgd op de locatie van innerChi in Hillegom, op de klantlocatie of een andere afgesproken plek in Nederland en soms in het buitenland. Diverse bedrijfsartsen verwijzen actief door. Meer informatie voor bedrijven treft u hier aan.
Informatie soorten psychologische therapie
Analytische therapie
Hypnotherapie
EMDR
Psychotherapie
Gezinstheapie en relatietherapie
Rouwverwerking en verliesverwerking
  Persoonlijke coaching
Functionele coaching
Executive coaching
Wandelcoaching

 

Je kunt zonder doorverwijzing van de huisarts met de therapie, coaching of persoonlijke begeleiding starten. Een aantal huisartsen
en bedrijfsartsen uit Hillegom, Nieuw Vennep, De Zilk, Lisse, Alphen aan den Rijn, Bilthoven en Utrecht verwijzen actief naar de praktijk. 

Cliëntervaringen

 

Gelukkige Vrouw2

 

"De gesprekken met Rob zijn door zijn inlevingsvermogen en humor plezierig en effectief. Rob is 'to the point' en legt door vragen de vraagstukken bloot en helpt bij het in kaart brengen. Mijn spanningen zijn weg, ik heb weer contact met mijn gevoel en ben weer in balans!"

Tijdens coronatijd open met inachtneming van de voorschriften. Ook beeldbellen is mogelijk. Neem direct contact op
Toggle Bar